Om

Fun4Free är ett projekt som är till för alla barn och ungdomar mellan 6-15 år, där 
alla aktiviteter är gratis, och även för exempelvis målsman om denne behöver följa med. Aktiviteterna drivs och arrangeras av 4H och Tranås kommun.

Pengarna, som Tranås kommun har fått och som är öronmärkta för aktiviteter för barn och ungdomar, kommer från staten och är menade för att skapa gratisaktiviteter för barn och unga i din hemkommun under sommarlovet. 
Tranås kommun har valt att ta hjälp av Tranås 4H för att ro detta i hamn och förhoppningsvis för att det ska bli så bra som möjligt. 

Flera föreningar, företag och studieförbund kommer att medverka i detta projekt och varje enskild aktör förening har sina regler för säkerhet, max antal barn per gång, och så vidare...

Programmet kommer att uppdateras under hela sommarlovet på hemsidan, appen och sociala medier som Facebook, Twitter och Instagram.
Vi har under en begränsad tid jobbat intensivt för att kunna göra ett så brett och intressant program som möjligt för allas intressen. Är det något ni undrar över eller har tips och idéer, så hör gärna av er! Kontaktuppgifter finner ni nedan.


Senast uppdaterad 2017-05-30

Sekretesspolicy

 

Introduktion

Tack för att du besöker fun4free.se och, om du accepterar villkoren i denna sekretesspolicy, väljer att använda våra tjänster. För att du ska kunna gå vidare och använda våra tjänster måste du först godkänna alla punkter som behandlas i denna sekretesspolicy. Vänligen ta dig tid att läsa igenom hela denna text då ditt fortsatta användande av våra tjänster innebär att du godkänner denna sekretesspolicy till fullo.

Omfattning

Sekretesspolicyn gäller för din användning av applikationer och tjänster från Fun4Free och REData.

I denna sekretesspolicy beskrivs vilken information vi samlar in, hur vi samlar in den, vad vi använder den till, hur vi skyddar den och när vi lämnar ut den till tredje part.

Genom att hämta, använda eller öppna någon del av tjänsten godkänner du innehållet i denna sekretesspolicy. Om du inte godkänner denna sekretesspolicy får du inte använda eller skicka någon personlig information till oss, kopplad till en tjänst.

Insamlad personlig information

”Personlig information” är information om en identifierbar person, exempelvis; namn och e-postadress. Vi samlar in personlig information om dig under de omständigheter som beskrivs nedan.

Om du registrera namn och e-postadress i någon av våra tjänster behandlar vi denna informationen som personlig information i enlighet med denna sekretesspolicy.

Vi kan även komma att samla in ytterligare personlig information om dig när du uppger den frivilligt till oss, exempelvis genom att fylla i en enkät, genom att skicka e-post till oss eller genom att kontakta support.

Om du inte vill att vi samlar in personlig information om dig kan du bestämma dig för att inte skicka den till oss. Men observera att vi kanske inte kan tillhandahålla vissa tjänster om vi inte samlar in viss information från dig. Vi kam även samla in annan information med ditt samtycke eller i enlighet med vad lagen föreskriver.

Syfte

Tjänsternas innehåll: Vi samlar in och använder din personliga information enligt riktlinjerna ovan, för att tillhandahålla en eller flera tjänster till dig och för att driva och förbättra tjänsterna. Denna användning inkluderar att tillhandahålla åtkomst till funktionerna i tjänsterna, tillhandahålla dig tjänsterna du begär, tillhandahålla effektivare kundtjänst, teknisk support, göra tjänsterna enklare att använda och utföra analys som är inriktad på att förbättra våra produkter, tjänster och/eller teknik.

Tjänstekommunikation: Vi kan komma att skicka viss obligatorisk tjänstekommunikation såsom; välkomstbrev eller säkerhetsmeddelanden via e-post. Du kan inte välja bort den här kommunikationen.

Marknadsanvändning: Om du inte väljer bort det kan vi även tillhandahålla information kring aktuella aktiviteter, allmänna meddelanden, ändringar i tjänsten, kommande händelser eller ändringar i aktiviteter. Denna information kan komma att kommuniceras via textmeddelanden i tjänsten, genom så kallade ”notifikationer/notifieringar/notiser”. Viss kommunikation kan även skickas via e-post.

Dataanalys: Vi kan även använda information för att utföra analys och studier i egna syften. Vi kan komma att samla din information med data från andra användare i syfte att göra en funktionsanalys av tjänsten. Vi kan komma att publicera eller sälja dessa sammanställda och anonymiserade data. Vi kan även använda din information i andra syften med ditt samtycke eller i enlighet med vad som är tillåtet enligt lag.

Övrig information: Vi kan även använda spårningsprogramvara och liknande teknik för att automatiskt samla in information enhetshårdvara och mjukvara samt din användning av våra tjänster. Den här informationen kan inkludera detaljer om dina besök på vår webbplats eller användning av applikation eller andra tjänster. Resurserna vi kan komma att få tillgång till är; datum och tidstämplar, IP-adresser, hänvisningar till webplatsadresser, programaktivitetsloggar, felloggar samt information om din användning av våra tjänster. Vi använder cookies för att samla information om sidorna du visar, länkar du klickar på och andra åtgärder du vidtar i program på webbsidan eller andra tjänster. Denna information kan användas av oss för att hantera tjänsterna och för att insamla allmän statistik gällande användningen av tjänsterna.

Analytiska verktyg: För att erhålla trendinformation om användarnas interaktioner med våra tjänster använder vi oss av Microsoft Mobile Center. Detta för att identifiera problem, sköta systemadministration samt förbättra våra tjänster och produkter. För mer information om Microsoft Mobile Center och länkar till Microsofts sekretesspolicy vänligen gå till https://www.visualstudio.com/vs/mobile-center/

https://privacy.microsoft.com/en-us

https://www.microsoft.com/EN-US/privacystatement/OnlineServices/Default.aspx

Genom att hämta en tjänst godkänner du att vi kan samla den här typen av information om ditt användande av våra tjänster.

Hur skyddar vi din personliga information?

Vi kommer att vidta skäliga åtgärder för att skydda din Personliga information från obehörig åtkomst, användning eller utdelning. Samtidigt som vi vidtar sådana skäliga ansträngningar kan vi inte garantera säkerheten i din Personliga information. I enlighet med detta TAR VI I ENLIGHET MED MAXIMAL TILLÅTEN TILLÄMPLIGHET ENLIGT LAG INGET ANSVAR FÖR NÅGRA DATAUTLÄMNANDEN PÅ GRUND AV FEL VID SÄNDNING, OBEHÖRIG ANVÄNDNING AV TREDJE PART ELLER ANDRA ÅTGÄRDER FÖR TREDJE PART, ELLER NÅGRA ÅTGÄRDER ELLER FÖRBISEENDEN BORTOM VÅR KONTROLL.

 

 

Hur hanterar vi din personliga information mot tredje part

Tjänsteleverantörer: Vi kan överföra personlig information till ombud eller tjänsteleverantörer (inklusive dotterbolag som är aktiva inom detta område) som utför tjänster åt oss. Exempelvis marknadsföring, informationsteknik och/eller datavärdhantering eller bearbetningstjänster eller liknande tjänster som samlar in, använder, visar, lagrar eller bearbetar personlig information åt oss i de syften som beskrivs i denna sekretesspolicy.

Lagar, juridiska förhandlingar eller potentiella juridiska förhandlingar: Vi kan dela med oss av information till andra i den utsträckning det krävs enligt gällande lag.

Användardata: Vi kan samla dina data med data från andra användare och använda detta för framtida analyser. Vi kan även sälja dessa till tredje part eller publicera samlade, anonymiserade data.

Tredjepartsinsamling av information

Tjänsten eller webbplatsen kan länka till tjänster eller webbplatser för tredje part. Det är också möjligt att tjänster och webbplatser som tillhör tredje part kan länka till våra tjänster och webbplatser. Vi ansvarar inte för innehållet eller sekretessrutinerna som antas av tredje part. Vi uppmuntrar dig att läsa tredje parts sekretesspolicy innan du överför någon personlig information till dem.

Hur gör jag för att välja bort marknadsföring och kommunikation?

Om du inte vill ha meddelanden från oss via våra tjänster kan du stänga av aviseringar i din enhet eller maila oss på app@fun4free.se och följa instruktionerna som vi skickar till dig.

Tjänsteleverantörer

REData kan överföra vissa delar av din personliga information till tjänsteleverantörer som bearbetar den här informationen åt oss. Viss personlig information kan överföras eller bearbetas i de syften som beskrivs ovan och omfattas av gällande lagar.

Åtkomst

Den personliga informationen sparas på servrar som tillhör vår tjänsteleverantör (Microsoft). Våra respektive tjänsteleverantörens anställda eller ombud, som kräver det för sina åtaganden, har åtkomst till denna data. Har du några frågor eller synpunkter kring hur vi hanterar din personliga information skriv då gärna till app@fun4free.se

Ändringar i sekretesspolicyn

Om det förekommer ändringar eller tillägg till denna Sekretesspolicy publicerar vi dessa ändringar här i andra format du kan läsa. Varje version av denna Sekretesspolicy identifieras överst på sidan genom sitt giltighetsdatum. Vi kan även meddela dig på andra sätt, exempelvis genom att skicka ett e-postmeddelande innan ändringarna börjar gälla.